Hey people , please respect each other here ♥ +Follow | Dashboard

followers ily:)

dear readers !

Selamat membaca cerita aku yang membosankan

-Alia Jamal-

korban cinta -angah ft ben


hye bloggers ;)

tadi masa aku tengah online FB ,ad im dari membe aku .dia suruh aku usha satu lagu nie dekat profile dia .lagu nie tajuk dia korban cinta .lagu nie mengisahkan tentang gejala sosial iaitu pembuangan bayi .korang faham kan lah lirik lagu nie oke .moga dapat dijadikan iktibar dan tauladan ;)


p/s : kalau korang nak tau siapa penulis lagu nie .click ja dkt sini ;)


terima kasih sebab membaca entry saya ♥ ♥

4 budak muncet ;):

Amalina said...

Woot woot. Ben satu sekolah dengan Lina. Tak sngka pulak dia famous mcm ni, hehe

alia ;)) said...

hee .i ta kenal ben nie .tapi die sepupu kpd membe i tuhh ;)

NICK IRFAN said...

lagu ape ek? kjab nk try dgr mcm best jer tgk

alia ;)) said...

tajuk lagu nie korban cinta .dengar lahh .renung renungkann ;)