Hey people , please respect each other here ♥ +Follow | Dashboard

followers ily:)

dear readers !

Selamat membaca cerita aku yang membosankan

-Alia Jamal-

No more holiday for me baby


Assalamualaikum bloggers.

Hari nie last cuti untuk cuti sem 3 dan bermakna aku dah pun masuk sem 4. Besok akan bermulanya hari-hari aku sebagai pelajar poli dan bermulalah aktiviti harian sebagai pelajar. Bukan senang menjadi pelajar , macam-macam kena hadap. Benda yang kau tak suka pun terpaksa hadap untuk masa depan , memang nice dude T.T

Hari nie jugak aku akan masuk kamsis , aku apply kamsis dan syukur alhamdulillah aku dapat kamsis. Hiwhiw. Rumate aku adalah classmate aku selaku ex-housemate aku , Cma. So pasal rumate memang takde masalah. Aku suka. Aku harap sem nie aku dapat capai apa yang aku nak. Hoo.

Sewwoonnokkkk nya nak balik PD *tangan dibahu mata pandang ke atas

Aku rasa macam nak bawak ja rumah nie balik pd. HAHA. Boleh takkk ? Tak pun pindahkan poli bawak depan rumah aku. Biar betul kau nie lia sampai macam tu sekali. kahkahkah.Taksukaaaaa poli. huarghhhh T.T


p/s : haihatechuu pd T.T 




terima kasih sebab membaca entry saya ♥ ♥

2 budak muncet ;):

AzelahSaupi said...

HAHA! bawak la rumah tu . nk jgk rngok uma AJ cm ne kan.ahaha

MilaZul said...

huhuhuhu..mcm plk mak cik nie..kalaw lah mmg boleyh pindah poli dpn umh kn mmg best..tp tak pyh ar pindhkn poli dpn umh ko..bior ar dpn umh aq..lg bestttt..:)