Hey people , please respect each other here ♥ +Follow | Dashboard

followers ily:)

dear readers !

Selamat membaca cerita aku yang membosankan

-Alia Jamal-

Rezeki

Kehidupan aku sekarang alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Aku baru ja abis praktikal & nanti kena buat presentation pulak.

Bisnes online kecil-kecilan aku pun berjalan dengan lancar. Susah jugak nak tarik customer sebenarnya. Tapi takpe itu cabaran untuk aku dalam bisnes.

Kita menapak dari bawah dulu. Mana ada start ja bisnes terus kau naik ke puncak kejayaan. Bersusah susah dahulu bersenang-senang kendian, tak gitu ?

Aku pegang satu ja, rezeki. Rezeki tu ada untuk semua orang tinggal lagi cepat atau lambat ja rezeki tu datang. Allah tu kan adil.
Sama ada kau dapat rezeki yang kau terang-terangan nampak atau pun rezeki tu tak penah pun kau sedar dia datang dekat kau, tapi dia ada then kau terus-terusan merungut dengan life kau.

Doakan aku berjaya membuat pembentangan tanpa tergagap-gagap dekat depan.


terima kasih sebab membaca entry saya ♥ ♥

1 budak muncet ;):

Ilman Nafia said...

Ada buat dropship tak?? Ahaha. Just joking XD