Hey people , please respect each other here ♥ +Follow | Dashboard

followers ily:)

dear readers !

Selamat membaca cerita aku yang membosankan

-Alia Jamal-

macaron fever :)

hye readers :)

lama pulak an aku tak update blog .rasa malas ja dua tiga hari nie nak update blog .nak online tapayah cerita lahh .malas gila .penyakit M aku tah apehal tiba tiba muncul .kehkehkeh :face4:

oke oke .sekarang sila lihat pada tajuk aku di atas .HAA .nampak tak MACARON tuhh .amende macaron tuhh kan .haa .untuk pengetahuan korang macaron tuh adalah sejenis makanan .comel comel ja bentuk dia .sekali ngap jalahh kan .tengok gambar bawah nie ha .




amacam .comel tak ?comel kann .aku tengok pun aduhai .tak sampai hati na makan .tapi tapi aku tak pernah makan lagi benda nie :face17: susah ja nak carik area seremban kan .KL banyak lah kot .

aku tadi adalah jugak usha usha resepi macaron nie .payah pulak nak buad dia .rumit .kalau first time buad tuhh mau lah tak jadi kot .kena banyak kali try .baru lahh dapat hasil yang memuaskan hati kan .kehkehkeh .disebabkan penyakit M aku sekarang nie mana mungkin aku nak buad benda meremehkan nie kan .so senang cerita aku nak carik ja kat kedai kedai .senang sikit .hee :face34:



p/s :bak ,i nak nie masa bufday nanti .pleshhh :face39:



terima kasih sebab membaca entry saya ♥ ♥

2 budak muncet ;):

Zik said...

tak pernah makan maracon... sila hantar satu!! hehe

alia ;)) said...

macaron lahh awak .bukan maracon .ekeke :p