Hey people , please respect each other here ♥ +Follow | Dashboard

followers ily:)

dear readers !

Selamat membaca cerita aku yang membosankan

-Alia Jamal-

TRANSFORMER 3 :)

hye bloggers sekalian :)



lihat gambar atas tuhh .terujaa tak teruja tak ?HAHA ;D

harituh ,hari jumaat aku dengan membe membe yang lain pergi layan midnight movie dekat JJ .seperti biasalahh transformer menjadi pilihan masing masing .pada mulanya nak tengok 3D lahh kann .baru syok tapi disebabkan memang full pulak wayang masa tuhh balun ja lahh apa yang ada .

yang join masa tuhh esha ,emal ,apam ,nijam ,adik nijam ,kawan nijam dan kawan apam .HAHA .paling detail pulak kan aku kasi tauu :face75:

oke .selepas aku tengok cerita tuhh ,aku rasa transformer revenge of the fallen lagi besh lah kot .yang nie besh jugak tapi tak seberapa sebab ikut kata kawan kawan laki aku megan fox tade sebab tuh tak beshh .HAHA .tapi cerita nie masih menepati cita rasa peminat peminat transformer lahh :) so aku bagi 4 dari 5 bintang .YEAAA :D


p/s : auuww auuww .bumblebee sangat comel :face19:





terima kasih sebab membaca entry saya ♥ ♥

1 budak muncet ;):

miss aiai said...

suke dekat bumblebee...