Hey people , please respect each other here ♥ +Follow | Dashboard

followers ily:)

dear readers !

Selamat membaca cerita aku yang membosankan

-Alia Jamal-

cara nak letak hitz.fm dalam blog

oke tadi ada orang tanya macam mana nak letak radio hitz.fm dalam blog .kalau korang tengok dekat aku punya sidebar korang boleh nampak ada hitz.fm kan .ha ini cara dia :)

copy code bawah nie then pergi ke design > add a gadget > paste dekat html/javascript .ok :)


<div></div><div><object type="application/x-shockwave-flash" data="http://ads.hitz.fm/inc/app/shared/dvrplayer/capsules/radioactive/amp_flash/hitz/hitz.swf" width="200" height="170">
                   <!--<![endif]-->
                   <param name="quality" value="high" />
                   <param name="wmode" value="transparent" />
                   <param name="swfversion" value="9.0.45.0" />
                   <param name="expressinstall" value="Scripts/expressInstall.swf" />
                 </object>
</div>


p/s : nak copy tekan ctrl + c 



terima kasih sebab membaca entry saya ♥ ♥

2 budak muncet ;):

AzelahSaupi said...

aku nak tiru kopi paste jgk bule? haa radio laen ade?

alia ;)) said...

silakan :) radio lain nanti aku updte oryte .