Hey people , please respect each other here ♥ +Follow | Dashboard

followers ily:)

dear readers !

Selamat membaca cerita aku yang membosankan

-Alia Jamal-

welcome 2012 :)


Assalamualaikum bloggers :)

Hari ini telah bermulanya liku-liku hidup untuk tahun baru iaitu 2012. Kenangan semalam iaitu pada tahun 2011 tak mungkin aku akan lupakan. Banyak kenangan 2011 dalam memori aku, suka duka semua ada. Yang pasti tahun ini, ya tahun 2012 ini kita perlu memperbaiki diri dengan lebih baik lagi. Kesilapan yang lepas jangan diulang kembali. 

Aku bersyukur aku masih bernafas untuk tahun ini. Untuk menikmati tahun baru ini. Terima kasih kepada si DIA kerana memberi aku peluang untuk memperbetulkan diri aku pada tahun ini. Azam baru untuk tahun ini aku rasa macam tiada ja. HAHA. Bukan apa , bagi aku bagilah aku lunaskan dahulu azam-azam aku yang lepas-lepas. Azam lepas tak tercapai lagi takkan nak buat azam baru pulak kan.

Azam tahun lepas kau apa lia ?

Err. Adalah ! Rahsia ! Biar aku ja tahu azam aku. 

Kfine ! dengan aku pun nak kedek rahsia rahsia bagai !

Memang ahh ! 

Manusia ada ja nak ambil tahu perihal orang sekeliling . Aku pun tak faham. Jaga tepi kain sendiri sudah lah. Heh. Macam takde keje lain dok sibuk jaga tepi kain orang. Banyak lagi keje boleh buat kan awak awak sekalian. 


p/s : bila dah start belajar mula lah penyakit M aku datang. Aku pun tak faham kenapa -_____________-terima kasih sebab membaca entry saya ♥ ♥

1 budak muncet ;):

NighBerkz’S Blogs said...

sebut tahun baru mesti ada azam baru kan.. jangn lupa azam untuk Ukhrawi.. wokkeyh..heheh


http://nighberkz.blogspot.com