Hey people , please respect each other here ♥ +Follow | Dashboard

followers ily:)

dear readers !

Selamat membaca cerita aku yang membosankan

-Alia Jamal-

link untuk download movie baru


Assalamualaikum bloggers :)

Lama aku tak update entry baru. Agak busy dengan new sem & tahap kemalasan aku untuk online pun menjadi jadi. So hari nie aku nak tebus kesalahan aku kepada followers *Eh ada ke followers ? , aku update entry dekat mana nak download movie baru.

Aku rasa ramai kot yang dah tahu satu laman web yang femes dengan movie baru kan. Kalau siapa yang tak tau tu ha ok jum tengok sini . Dekat situ ada banyak movie-movie baru. Yang terbaru aku tengok adalah songlap. Ok nanti lepas korang click dekat link aku bagi tu dia ada keluar macam-macam movie dekat situ.

Apa yang korang kena buat, korang cari cerita yang korang nak then nanti nak download cerita tu korang amik mkv file ok. Tapi jangan risau kalau korang tak faham, nanti dekat sebelah atas laman web tu ada tutorial download movie baru untuk newbie macam korang.

So selamat mencuba. hiwhiw :)


p/s : new sem shooo cool :)




terima kasih sebab membaca entry saya ♥ ♥

3 budak muncet ;):

Dyellon Koh said...

follow my blogspot :) dyellonkoh95@blogspotcom

Dyellon Koh said...

follow my blogspot :) dyellonkoh95@blogspotcom

Dyellon Koh said...

follow my blogspot :) dyellonkoh95@blogspotcom