Hey people , please respect each other here ♥ +Follow | Dashboard

followers ily:)

dear readers !

Selamat membaca cerita aku yang membosankan

-Alia Jamal-

Event di Malaysia

Assalamualaikum semua :)


Seperti yang tertera dia atas  nampak kan poster siapakah itu . Kalau tak nampak tolong besarkan biji mata anda ataupun klik gambar untuk tumbesaran ye tapi yang pasti semua nampakkan . Artis yang femes dengan lagu party rock anthem eveliday im sapelin eh eh macam nak menyanyi pulak rasanya . haha , akan datang ke malaysia pada bulan march nanti . tak lama lagi ja pun ha . Siapa yang suka berparti boleh lah pergi beli tiket cepat cepat kalau tak suka ha ada lagi satu event nie ha . 


Siapa tak kenal dengan minah dalam gambar nie ha sila lempang kawan sebelah . hihi . Gurau ok saya gurau . Jessie J yang femes dengan lagu price tag kaching kaching kaching tu akan datang malaysia dalam bulan march juga . Ramainya pulak kan artis luar datang malaysia tahun nie . Ini siapa yang guna tunetalk berbaloi baloi sebab bila guna tunetalk , kumpul point dan redeem tiket murah tau . dapat 20% diskaun untuk tiket konsert .

Ramai sekarang dah pakai TuneTalk . Aku pun ingat nak beralih arah ke TuneTalk . TuneTalk memang berbaloi untuk pengguna blackberry macam aku . Sekarang tunetalk tengah buat promosi rm18 sebulan untuk aktifkan BIS . Menarik ja tengok promosi TuneTalk nie . Haih aku nie dah macam agen dari TuneTalk pulak , haha . 

Sambung cerita pasal artis luar datang , aku tak sabar nak tunggu Avengend Sevenfold punya konsert . Bulan empat nanti dia datang dan sekarang dah keluar pun tiket dia . Sebelum nie venue dia dekat stadium negara tapi sekarang dah tukar dekat sunway . Mesti gempak abis . haih . 


p/s : konsert konsert jugak , jangan melampaui batas udah lah ye :)
terima kasih sebab membaca entry saya ♥ ♥

0 budak muncet ;):