Hey people , please respect each other here ♥ +Follow | Dashboard

followers ily:)

dear readers !

Selamat membaca cerita aku yang membosankan

-Alia Jamal-

Addicted with panda :)

Assalamualaikum readers :)

Hari nie aku abis kelas awal. Act takde lah awal mana , memang tiap hari isnin kelas abis pukul 1. So adalah masa untuk update entry baru dan berblogwalking. Entry kali nie aku nak share pasal benda yang aku addicted sangat semenjak dua menjak nie. Rasa macam nak auum auumm ja dengan makhluk nie. Omey angat.

Ok jum tengok apa bendalah yang aku dok addict sangat nie sampai tengok pun boleh pengsan. Eh ? takdelah sampai pengsan . Saja buat cerita tipu. Hiwhiw .


Ha inilah dia yang aku addict nak mampus. Alahai whyy yu yu yu shooo cute Encik panda ?

siapa bagi aku hadiah nie aku belanja dia cendol !


Nanti bila dah kawin aku nak beli kuali panda nie bebanyak. Kahkahkah :D

Dalam bilik air pulak mesti wajib ada ini ok ! nak panda punya jugak ! Baru ada feel nak mandi !

Ha , ini dia. Alahai. omeyyyyy nyaaaa. kalau siapa bagi nie aku sayang dia lebih. hiwhiw


Ini kalau dapat bawak tido malam bhai. Mesti sedap bawak tido nie ! Aumm aummm


Omey nya ini. Mata dia macam mata aku ah .Haha. Bertambah comel kalau aku pakai nie . Kikikiki ;p

Geewwram aku tengok benda nie. comel. Nak nak kalau sebelah kanan tu.


Ha . Ini kalau pakai nie baru feel kpop gitu. Boleh nyanyi lagu bigbang love song :D


Ini kalau ada esaimen aku memang binding dia ini jala. Baru comel esaimen. Boleh dapat markah lebih :)


Ok ! ini seriyes comel. kot dapat nie memang rajin potong kuku. Haha :D

\

Ahhh ! stress aku tengok nie. apesal lah bb takde cover macam nie :/


Ini cover bb tapi untuk torch susah lah sangat nak dapat. lancau miow miow .


Ini aku ada tengok dekat parkson hari tu. Nanti dapat voucher nak beli ah . Eh ?



Ini pun susah nak dapat ! F !


Anyonynyoooo . Omey angat. nerdy panda . Aummm


Ha . Ini panda dia ja omeyy . Yang bling bling tu . Ahhh !I kanot ecep beybi .


Nak nie jugakkk !


Alahai. omey ha . macam nak telan telan ja tengok .HAHA :D


Ok ! ini sumpah aku tak jadi nak buang sampah dalam perut dia yang omey nie. Memang letak barang ja nie 
kalau dapat .


Ahhh . disis shooo kool beybi. Mesti orang tengok aku bawak payung cenggini patuh patuh nanti
dia cakap yu yu yu shooo comel . Haha :p


Ini memang lena tido malam nie. Bukan tido malam ja tido siang pun lena. 


Siapa bagi aku pendrive macam nie . Aku sayang dia lelelebih tau . Haha :p

 
Muncet ! I nak nie . boleh ahh boleh ahh . kalau taknak kena kill bagi nanti :p


Ini pun sama ! tapi takde piercing . Acano ?


Ha ini satu i punya satu u punya. Nanti belikan ok . Tapi untuk bb lah . Kalau iphone mano nak going eh 



Ahhhh ! comel sangat kan . Aku rasa macam nak kena histeria bila tengok panda nie . Rasa nak auum auum ja . Nanti nak bela panda ah . Boleh buat kawan cakar-cakar. hohoi . Orang ada binatang lembut lembut gitu. Aku ada binatang core . Sangat cool what . Kau ada ? hiwhiw.

Nanti dah bela panda boleh buat kawan sepermainan untuk kookie sekali. Haha . Kawan baik terus. kuikuikui. Kookie pun boleh berdiri macam panda tau kenkadang. comel ! Nanti nak suruh ayah beli panda. Kbai ~



p/s : membe aku cakap pelik dia nie suka bela binatang pelik-pelik -..-




terima kasih sebab membaca entry saya ♥ ♥

1 budak muncet ;):