Hey people , please respect each other here ♥ +Follow | Dashboard

followers ily:)

dear readers !

Selamat membaca cerita aku yang membosankan

-Alia Jamal-

CHELSEA MY MAN !

Assalamualaikum semua :)


Act cerita nie pagi tadi punya cerita tapi aku nak cerita jugak malam nie . Seperti yang diteterakan di atas , pagi tadi ada Piala FA dan yang dapat masuk final sudah semestinya Chelsea dan juga Liverpool . Yadaaa yadaaa boring lah mukadimah alia nie . Semua orang dah tahu kot chelsea liverpool main . Boooo . 

 Zzzzzz . Haha . Ok ok sambung balik cerita .

 Memang berkobar aku nak tengok bola nie sebabnya ramai lah sangat kawan-kawan aku yang tak minat Chelsea tapi aku tak kesah lah kan janji chelsea menang piala semalam . Bhahaha :D 

Game semalam memang aku rasa cool gila sebab Ramires baru minit keberapa dah masuk satu goal kan . Lepas tu second half tu Drogba my man pulak goalkan . Tapi masa second half tu chelsea main macam apa ja pulak . Lepas Carroll goalkan tu baru Chelsea kasi habis baik ahh .


Drogba my mann . Sorry Torres and Lampard u're not my man anymore . haha .


Ini masa Liverpool goal tu kot . zzzzz . haha .


Taaadaaaaa . Chelsea is the winner of FA Cup . Congrats The Blues . 
We love youuu :) Oh ! Liverpool you guys did a goodjob man :)


p/s : Barca mana Barca ? haha :D 



terima kasih sebab membaca entry saya ♥ ♥

1 budak muncet ;):

shark said...

kita satu team:)
mmg debor jugk bila liverpul dpt 1 gol..
lpas nie bayen munich plak:)